Reflections by Inge

Studiofotografie

Zwangerschapsfotografie

Allereerst natuurlijk hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap! Deze unieke tijd maak je maar enkele keren mee in je leven. Vaak kun je je later nauwelijks voorstellen hoe dik je buik was. Een mooie zwangerschapsreportage is de manier om later nog vaak terug te kijken op deze bijzondere periode.

De fotoshoot vindt in een ontspannen sfeer plaats in mijn fotostudio, vooraf bespreken we eerst de wensen en mogelijkheden, en nemen we even de tijd om aan elkaar te wennen. De fotoreportage duurt afhankelijk van de gekozen mogelijkheden 1 tot 1 1/2 uur, tijdens de reportage is er de mogelijkheid om van kleding te wisselen als je dat wilt.

De studio is compleet uitgerust met professionele apparatuur, er is keuze uit een witte of zwarte achtergrond, en er zijn diverse attributen voor de foto's in de studio aanwezig. Mocht je zelf leuke spulletjes hebben zoals babyschoentjes of een knuffeltje, neem deze gerust mee, daar kunnen we leuke dingen mee doen!

Een fotoreportage van je zwangerschap kun je het beste tussen de 30ste en 36ste week laten maken, je buik is rond deze tijd meestal op zijn mooist!

Heb je nog vragen, wil je een afspraak maken voor een fotoshoot, of wil je meer informatie over de fotoreportage en de prijzen, neem dan contact met mij op via de contact pagina.


Baby- en Kinderfotografie

De baby- en kindertijd gaat zo snel voorbij! Laat die mooie tijd vast leggen voor later in een prachtige fotoreportage van je kindje! In mijn fotostudio maak ik in een ongedwongen sfeer spontane foto's van je kindje.

In de fotostudio zijn verschillende attributen aanwezig voor de fotoshoot, zoals unieke door mijzelf beschilderde stoeltjes, diverse kleuren kussentjes en leuke knuffelbeesten. Maar uiteraard mag je zelf ook leuke spulletjes voor de fotoshoot meenemen!

De fotoshoot vindt in ontspannen sfeer plaats in mijn fotostudio. Vooraf bespreken we eerst de wensen en mogelijkheden, en nemen we even de tijd om aan elkaar te wennen. Ik neem rustig de tijd voor de Baby- of Kinderfotoreportage, die een half uur tot een uur kan duren, afhankelijk van het geduld van je kindje, we hebben geen haast, niets moet, en veel mag. Alleen zo krijg je de meest ontspannen en spontane foto's van je kindje, een mooie herinnering voor later!

Heb je nog vragen, wil je een afspraak maken voor een fotoshoot, of wil je meer informatie over de fotoreportage en de prijzen voor een fotoshoot, neem dan contact met mij op via de contact pagina.


Portretfotografie

Wil je graag een mooie portetfoto van jezelf, van je gezin, met vrienden, of misschien wel met broers en zussen. Ik maak iets bijzonders van de portretfoto's!

De fotoshoot vindt in een ontspannen sfeer plaats in mijn fotostudio, vooraf bespreken we eerst de wensen en mogelijkheden, en nemen we even de tijd om aan elkaar te wennen. De fotoreportage duurt ongeveer een half uur. De studio is compleet uitgerust met professionele apparatuur, en er is keuze uit een witte of zwarte achtergrond.

Wil je een originele foto die net even anders is? In mijn studio zijn diverse attributen aanwezig voor een bijzondere foto! Mocht je zelf idee├źn of leuke spulletjes hebben, neem ze mee, daar kunnen we leuke dingen mee doen!

Heb je nog vragen, wil je een afspraak maken voor een fotoshoot, of wil je meer informatie over de fotoreportage en de prijzen voor een fotoshoot, neem dan contact met mij op via de contact pagina.